Nu aan het overfunden!
127,7%

Equity For Punks V

Equity for Punks Tot Nu
Verhoogd

£12,766,432.50

£53,766,432.50

Beleggers

27,981

73,679
Doel

Nu aan het overfunden!

N/A

Hebt u een vraag over Equity for Punks V? Daar hebben we al rekening mee gehouden.

Bekijk de onderstaande FAQ voor alle algemene vragen die we krijgen over investeren in BrewDog, en mocht u hier het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden, stuur dan een e-mail naar equitypunks@brewdog.comen iemand schiet u te hulp!

Hoe kan ik aandelen kopen?

Er zijn twee manieren om aandelen van BrewDog te kopen:

1. De snelste manier is om op de link ‘Nu aandelen kopen!’  te klikken in de bovenstaande menubalk of hier te klikken en te betalen met debit- of creditcard.

2. Als alternatief kunt u het papieren aanvraagformulier invullen en samen met een cheque sturen naar Computershare, onze ontvangende partij. Het adres staat op het formulier.

Wat moet ik doen voordat ik aandelen koop?

U dient onze beleggingsprospectus door te lezen (geen paniek, er zitten ook plaatjes tussen) plus de algemene voorwaarden die ook zijn opgenomen in het document.

Hoeveel kosten de aandelen?

Aandelen kosten £23,75 per stuk; de minimale investering is 2 aandelen voor £47,50. Extra aandelen kunnen in bundels van twee gekocht worden voor £47,50. Je kunt online maximaal 546 aandelen kopen, dus ter waarde van £12.967,50. Als je het papieren aanvraagformulier gebruikt, geldt er geen maximum, zolang het bedrag maar een veelvoud is van £47,50.

Welke kortingen krijgen aandeelhouders?

Door te investeren in BrewDog ontvangt u levenslange korting in al onze bars en ook in onze webshop. Lees hierover deze kortingen op pagina 20 van het prospectus!

Cool! Nog meer voordelen als ik aandelen koop?

Als aandeelhouder kun je profiteren van vele coole biervoordelen. Lees hier meer over op blz. 20-25 van onze prospectus. Je vindt 'm hier!

Ik woon buiten het VK! Kan ik aandelen kopen?

Ons aanbod is open in de volgende landen:
Groot-Brittannië, Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Italië, Letland, Lichtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen , Polen, Portugal, de Republiek Ierland, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden.

Ik ben al aandelenhouder. Kan ik nog meer aandelen kopen?

Als je al aandelen hebt in EFP I, II, III of IV, kun je er altijd nog meer meer kopen en je aandeel in het bedrijf vergroten. Zolang je hetzelfde e-mailadres gebruikt als toen je je andere aandelen kocht, worden je accounts automatisch samengevoegd; je nieuwe investering wordt aan je bestaande aandelen toegevoegd.

Hoe is Equity for Punks gereguleerd?

De Equity for Punks V-uitgifte van BrewDog is vastgelegd in een driedelige prospectus die is samengesteld overeenkomstig de geldende voorschriften op grond van artikel 84 van de Financial Services & Markets Act 2000 (Wet op Financieel toezicht) en goedgekeurd door de Financial Conduct Authority (FCA). BrewDog heeft de FCA gevraagd om een goedkeuringcertificaat voor overige Europese regelgevingsinstanties, zodat de prospectus 'genotificeerd' kan worden in heel Europa. De juridische ondersteuning bij het opstellen van de prospectus en de controle van de inhoud ervan is verricht door RW Blears LLP. De controle van de jaarverslagen van BrewDog is uitgevoerd door Ernst & Young LLP. Deze verslagen vormen de basis van de financiële informatie in de prospectus. Computershare Investor Services PLC is de ontvangende partij voor hetgeen wordt aangeboden in de prospectus.

Ik heb een andere vraag. Met wie kan ik contact opnemen?

U kunt ons mailen op equitypunks@brewdog.com, en wij zullen u helpen!